Jdi na obsah Jdi na menu
 


Need for Speed: Most Wanted

3. 5. 2007

Cheaty na PC zadávejte na obrazovce Click to continue při spouštění hry.

Castrol    - Ford GT40 Castrol SYNTEC version - objeví se mezi bonus car

Burgerking - Odemkne speciální závod, který se objeví jako 69 závod mezi                    Challenge Series. Pojedete ho s původním BMW M3 GTR a když ho                   vyhrajete, odemkne se vám v My Cars nový výkonnostní "JUNKMAN"                 tuning.

Nefunkční (údajně v obrazovce press click to continue:

iammostwanted - odemkne všechny auta

givemethegto  - odemkne Pontiac GTO

 


Neoficiální kódy (NEOVĚŘENO !!) :


regmebaby         - přidá 20,000 v Career módu na začátek

opendoors         - odemkne všetky časti mesta

ordermybaby       - odemkne všechna auta

gimmevisual1      - odemkne Visual Upgrades Tier 1

gimmevisual2      - odemkne Visual Upgrades Tier 2

needperformance1  - odemkne Performance Upgrades Tier 1

needperformance2  - odemkne Performance Upgrades Tier 2

goforoldspice     - odemkne Old Spice Vinyl

needmybestbuy     - odemkne BestBuy Vinyl

gotmycingular     - odemkne Cingular Sponsor Vinyl

gottahavebk       - odemkne Burger King Vinyl

gottaedge         - odemkne Edge Sponsor Vinyl

 

Pozor ! Cheaty nemusí fungovat ve všech verzích hry !!


Honí vás moc poldů ? V osvětleném tunelu to udělejte tak, aby byli hned za vámi. Máte super odrazky na to, abyste je oslepili. Často se pak vybourají.

 

Tipy :

Policie RPD - Rock Port Department.

Police kondice 5 má N2O.

Pursuit CTS - Cost To State


Hrajte challenge, v polovině budou části, kde jezdíte s různymi vozidly - 

pizza/taxi/dodávka (nezastavitelná policií, vždy prorazí)/policejní

vozy/míchačka... anebo plníte úlohy pro policii (nějaké jejich závody), kde máte policejní auto na prázdné silnici (tollbooth).


Policejní auto se může lehce rozbít (stále bude pojízdné, ale mimo silnice bude vybočovat a bude všeobecně pomalejší a slabší).


Policejní vozy jsou odolné vůči hřebíkům (spike strips) na cestě, nejsem si jistý, jestli nebude odolné i vaše v challengech.


V kondíci 5 zlikvidujte "CROSS-e", ostatní jsou potom nešikovnější a také je za něj celkem pěkné penále.


Do policie se vyplatí vrážet zezadu, jsou tak labilnější.

Vrtulníkům časem dojde palivo a ony zmizí.


Tipy přímo ze hry - ukazují se při načítávání hry na pomalejších mašinách - na

rychlých je hráč nepostřehne.


Když přidáváte nitro, mení žádný zvuk. Je to dobré vědět pri neomezené hře. Není to způsobené změnou rychlosti, ale dobou trvání. Nejsem si jistý, ale zdá se mi, že ty počáteční fáze jsou účinnější.

 

Tip :

Pokud máte nainstalovaný na disku starší díl NFS (Underground 2) a začnete hrát kariéru v Most Wanted, tak vám vývojáři z EA poděkují za hraní NFS Underground 2 a v MW vám přihodí do začatku kariéry par tisícků navíc, takže začínáte se 40000!!! a rovnou si můžete koupit Golfa!

 

Tipy :

Když vás honí policejti a není nablízku past, je též vhodné poohlídnut se po kamiónu se dřevem, které působi obdobně jako daná past, jen potřebuje větší náraz.


Při výběru bonusů po poražení oponenta z listiny je výhodné brát otazníky a trefit soupeřovo auto. Je to asi nejhodnotnější věc, kterou lze získat (pokud je nevhodná na závod, tak na policii vždycky, a aspoň vám nebude líto jejího zabavení).


Zpomalení času má ještě dva efekty :


1) Auto je ochotnější o mnoho prudčeji zatáčet (ale často až do smyku).

2) Zdá se, že po ukončení zpomalení se oponenti rozjíždějí rychleji.


Oproti NFSU2 se tu doplňje N2O během rychlá jízdy (jakoby ho tlačil čelní

kompresor). Proto je výhodné část použít hned po startu, než ho zase budete

potřebovat, doplní se. Během rychlé jízdy se doplňuje i zpomalení času

 

Rada :

Za každých okolností se vyplatí důsledně a přesně sledovat GPS navigátora.  Pokud ho aktivujete na určitý bod, často vám ukáže super místa, která se dají rozbít a projít anebo unikátní skoky.

                                     (poslal Jozef "ddd" - dododrab@post.sk)


Když máte u ohýnku nad mapkou velké číslo a nechcete ho tam, zajeďte do

tuning shop a nechte si přestříkat auto - sice jedno přestříkaní stojí 500, ale ubere vám třičtvrtě ohýnku.

 

Když máte nainstalované NFS Underground 2., tak vám to hodí hned ze začátku hry 10 000 !

  


Hodně korun a prestíže:

Jděte na stránku www.cheater.cz, dejte NFS Most Wanted a stáhněte si Saveeditor. Otevřte ten program a tam si už naťukejte kolik jen chcete korun a prestižne.

  

Pokud vás honí policie a potřebujte si vydělat, tak ničte zátarasy zvlášť; pokud tam jsou SUVčka, zpomalte čas a projeďte jeden zátaras třeba pětkrát - dokud tam budou auta, vyděláte si fakt dost.


Pokud po vás jdou policajti, tak neprojížďejte pojistný bod hned - nechte,  je, aby vás kousek před bodem dojeli, zničíte jich tak mnohem víc, ne-li všechny.

 

Pár podvůdků :


1. Jak si nenechat zabavit auto, když vás čapnou benga ?

Takže určitě jste přišli na to, že když vás při výtržnostech chytne policie a již nemáte možnost odtahovky, tak vám zabaví auto. A vy o svého miláčka přijdete ! Ale je to vychytaný, jsou dva způsoby jak si nenechat zabavit

káru :


a) Restart počítače - myslím, že to ani nemusím vysvětlovat, ale pro jistotu  - je to většinou to menší tlačítko na bedně.

b) Kouzelné tlačítko od pana Billa Gatese - když vás chytne policie, tak jednoduše zmáčkněte klávesu hned vedle levého controlu, takové to okénko (plocha). Jakmile to uděláte, dostanete se na plochu, kde pravým tlačítkem myši kliknete na okénko NFS Most Wanted, které je na liště Start. Ihned potom zmáčkněte [Alt] + [F4]. A je to ! O auto jste nepřišli, jen musíte znovu spustit hru.


2. Jak jednoduše získat Baunty ?

V Rosewoodu je autobusové nádraží. Když vás honí policie, zajeďte tam a vjeďte přímo do něj. Rozbijete výlohu a jste uvnitř. Teď tam musíte najít cestu nahoru. Jsou dvě, jedna vede rovnou na zastavené autobusy a druhá na dlouhou plošinu. Na ni hned jeďte rovně až nakonec. Zde, těsně u konce, zastavte a už se jen dívejte, jak policie pod vámi jezdí a nikdy vás nechytí. Baunty naskakují a vy nemusíte nic dělat. Sem tam se nějaký policista rozmlátí o kolem projíždějící auto... Takhle jsem tam stál hodinu a půl a měl jsem 9 000 000 baunty. Pak už stačí jen ujet ! 

 

Když vás honí v NFS Most Wanted policie, tak se jí snažte ujet, protože když pojedete nějaký tý pasti na poldy, tak si odřete, poškodíte, rozbijete dveře a čelní sklo auta.

 

Já osobně mám velký problém se závodem Drag - vždy nabourám do nějakého auta. Řeším to takhle : Nejprve si několikrát odjedu trať a snažím se zapamatovat, kde přejet na jíný pruh, abych se vyhnul autu, či kamionu. Potom se mi to podaří. Proti Razorovi jsem jel Drag dokonce asi 15krát.

 

Jak si nenechat zabavit auto, když vás čapnou benga ?

Auto si nenecháte zabavit tak, že je necháte ať vám ho seberou a pak se dáte

do hlavního menu a dáte nahrát hru a máte svého miláčka zpět.

 

Když potřebujete rychle nejaké bounty a začínáte od kondice 1, tak okolo 2 začnou na cestách zátrasy. A nejlepší je prorazit je víckrát, tj. jednou  je rozrazíte nárazem do zadní části vozidla (rychlost cca.150km/h), polic. auto se převrátí a dostanete kombo podle hodnoty vozidla.


Pokuta hlavně záleží na přestupku, tj. jízda mimo vozovku, poškození majetku atd.